Zinc Complex

Pengalaman Makan Vitamin Untuk Dalam Pantang Bersalin, Langsung Tak Serik Berpantang Tau

Salam Semua! Hari ni seronok berborak dengan 2 kakak yang tanya tentang vitamin untuk dalam pantang. Mulanya, cuma tanya pengalaman saya berpantang anak sulung, jadi saya kongsikan cerita saya berpantang guna Set Berpantang Shaklee. Dari perbualan kami tu, saya simpulkan : Ibu ramai yang agak cuak nak ambil jamu dan herba atas alasan takut efek …

Pengalaman Makan Vitamin Untuk Dalam Pantang Bersalin, Langsung Tak Serik Berpantang Tau Read More »

Set Berpantang Untuk Ibu Menyusu Biar Baby Puas Minum dan Ibu Kekal Bertenaga

Sejak kebelakangan ni, ramai pula kawan-kawan yang baru melahirkan anak. Seronok tengok. Teringat pulak zaman-zaman melahirkan Iman Nasuha dulu. Anak sulung biasalah, mak masih tak berpengalaman sangat so semua pun kiasu. Paling ingat sekali, bertekak dengan emak set berpantang mana yang nak diambil. Yang pasti, saya ingat saya nakkan set berpantang untuk ibu menyusu biar …

Set Berpantang Untuk Ibu Menyusu Biar Baby Puas Minum dan Ibu Kekal Bertenaga Read More »

Bertindak Sebelum Botak – Vitamin Shaklee Untuk Rambut Gugur

Walaupun saya seorang perempuan Islam yang bertudung, saya rasa macam tak sanggup nak menghadapi satu hari nanti jika rambut saya gugur melampau. Kata mak, selepas melahirkan anak, perubahan hormon akan menyebabkan rambut gugur perlahan-lahan dan kalau tak dijaga, alamatnya ‘jarang’ lah barisan rambut di kepala ni. Ai tak sanggup~ Nasib baik memang dah consume Set …

Bertindak Sebelum Botak – Vitamin Shaklee Untuk Rambut Gugur Read More »

Vitamin Untuk Kesuburan

Hari ni terasa sebak hati sebagai seorang ibu bila dapat berita rakan-rakan yang hamil 4 weeks and gugur dan yang dah usaha-usaha tapi belum rezeki. Alhamdulillah, Ya Allah, for bestowing upon my Husband and I the blessing to be a parent. Iman Nasuha, at 65 days of age. Jadi hari ni, bersempena dengan kesebakan hati …

Vitamin Untuk Kesuburan Read More »

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Alhamdulillahh, ramai jugak yang bertanya tentang set pantang Shaklee..Gembira bila ditanya sebab (1) ada possibility untuk dapat customer dan dapatkan duit sampingan dan (2) ini tandanya ramai ibu-ibu di luar sana yang telah sedar akan kepentingan mengambil suplemen semulajadi untuk berikan yang terbaik buat baby. Untuk yang baru mengenali Shaklee atau masih tengah buat research …

Testimoni Set Berpantang Shaklee Read More »

Set Bersalin / Set Pantang Shaklee Ikut Budget

Semua ibu mahukan yang terbaik untuk bayi, dan juga diri sendiri. Tambah-tambah lagi sebaik sahaja baru melahirkan, pertambahan ahli keluarga baru, perubahan hormone dalam badan, keperluan bayi yang mungkin memakan jumlah yang agak besar menyebabkan ibu-ibu cuba mencari keperluan berpantang yang terbaik pada harga yang kompetitif. Kami di Saudagar Untamu menyediakan beberapa pakej set bersalin …

Set Bersalin / Set Pantang Shaklee Ikut Budget Read More »

Berpantang cara moden dengan Shaklee

Salam semua! Hari ni saya nak kongsikan vitamin-vitamin Shaklee yang telah saya order dan stok untuk berpantang nanti 🙂 Order dah hantar, tinggal tunggu di-poskan aje.. Selepas lama buat research dan baca berpuluh-puluh testimoni / sharing di internet berkenaan pantang, saya ambil keputusan untuk tak makan jamu / herba – sebaliknya mengambil Set Berpantang Shaklee …

Berpantang cara moden dengan Shaklee Read More »

Jamu atau set vitamin pantang shaklee?

Bagi yang akan menjalani tempoh berpantang tak lama lagi, mesti sedang pening dengan lambakan set-set berpantang yang ada di pasaran, kan? Saya pun sama. Pening tengok set berpantang Amway, Nona Roguy, Ibu Halimah, Sendayu Tinggi, etc etc. Kemudian, ada set berpantang Shaklee. Ada beza ke? Sebelum saya jawab soalan tersebut, ibu perlu faham bahawa tujuan …

Jamu atau set vitamin pantang shaklee? Read More »

Set Mengandung Shaklee Terbaik

Berdasarkan pengalaman saya sendiri, saya boleh katakan bahawa Set Mengandung Shaklee adalah set suplemen terbaik dan paling lengkap untuk ibu mengandung. Kenapa saya katakan Set Mengandung Shaklee adalah yang terbaik? Semua produk Shaklee di dalam set ini mengandungi keperluan UTAMA untuk ibu mengandung Vitamin Shaklee adalah vitamin natural – jadi logiknya kalau nak dibandingkan dengan …

Set Mengandung Shaklee Terbaik Read More »