Youth Skincare

pencuci muka yang tak keringkan kulit

Youth Skincare Shaklee Produk Penjagaan Muka Terbaik Dan Berkesan

Sebaik saja dapat berita yang Shaklee akan lancarkan Youth Skincare Shaklee iaitu produk penjagaan muka terbaru pada Februari 2018 yang lepas, Put sangat teruja. Sekarang pun sedang pakai Nutriwhite yang dicintai ramai orang tu, apa lagi nak cuba skincare baru yang katanya lebih advanced dan diuji selama 8 tahun sebelum boleh dipasarkan? Excited tau… hehe …

Youth Skincare Shaklee Produk Penjagaan Muka Terbaik Dan Berkesan Read More »

hilangkan kedut bawah mata

Hilangkan Kedut Bawah Mata dengan 3 Teknik Sapuan Krim Yang Betul

Mata adalah aset wanita, siapa setuju? Kulit di bahagian mata adalah kulit yang paling nipis di area muka kita, dan semestinya kulit di bahagian mata ini juga paling mudah berkedut, dehydrated, ada eyebag dan.. menjadikan pemiliknya kelihatan lebih tua dari usia. Jadi persoalannya, ada ke cara nak hilangkan kedut bawah mata supaya sentiasa kelihatan muda …

Hilangkan Kedut Bawah Mata dengan 3 Teknik Sapuan Krim Yang Betul Read More »

Produk Terbaik Untuk Eyebag Hitam Yang Degil (Seawal 30 Hari)

Dua tiga minggu lepas, saya rasa sangat offended bila kawan tegur “kau nampak penat lah. Kenapa?” Put rasa okay saja tapi rupanya mata panda sebakul ni buatkan kita nampak penat dan letih! Masa tu memang terus cari produk terbaik untuk eyebag ni supaya hilang terus. So bayangkan keterujaan Put bila Shaklee announce yang eye cream …

Produk Terbaik Untuk Eyebag Hitam Yang Degil (Seawal 30 Hari) Read More »

Krim Jeragat Yang Paling Berkesan Tanpa Merkuri

Sekiranya anda mempunyai masalah jeragat dan sedang cari krim jeragat yang paling berkesan, anda mesti bersetuju dengan saya Nak cari krim jeragat yang murah sangat senang, tapi kesannya pulak tak ada. Silap hari bulan jeragat makin tebal. Sangat susah nak cari krim jeragat yang mampu milik, berkesan dan selamat. Betul kan? Kebanyakan krim jeragat yang …

Krim Jeragat Yang Paling Berkesan Tanpa Merkuri Read More »