Uncategorized

Orang Check Result SPM 2017, Saya Pun Nak Throwback Jugak lahh (SPM 2006)

Bersempena dengan result SPM 2017 yang keluar baru-baru ni, Put pun nak throwback juga lah zaman2 SPM I dulu huahuahua Masa trial SPM dulu, sekolah dah panggil budak2 yang ada masa depan yang cerah (pfffftttt) untuk apply for scholarships. So Put yang dilabel bermasa depan cerah ni pun menurut arahan, and alhamdulillah sebelum keluar actual …

Orang Check Result SPM 2017, Saya Pun Nak Throwback Jugak lahh (SPM 2006) Read More »

Pengedar Shaklee Bukit Beruntung Respon Pantas!

Salam semua! Anda cari pengedar Shaklee Bukit Beruntung yang akan respon pada pertanyaan dan masalah anda dengan pantas (dalam masa 1 jam) dan berikan konsultasi terbaik? Anda boleh hubungi saya 🙂 Nama saya Putri. Saya merupakan pengedar Shaklee aktif sejak tahun 2015, dan berpengalaman berikan konsultasi yang berkesan kepada beratus pelanggan saya sejak tahun 2015. …

Pengedar Shaklee Bukit Beruntung Respon Pantas! Read More »

Betul ke Vivix Shaklee Mahal? Analogi Cheap, Fast dan Good

Dalam banyak-banyak produk Shaklee, paling premium adalah Vivix. Vivix Shaklee ni dah dipatenkan, so memang kalau cari kat kedai ah tong ke ah hock ke mak senah ke untuk produk yang sama, confirm takkan jumpa. Shaklee je ada. Harga pun premium. RM 475 sebotol retail. Yang kedua premium pulak adalah Shaklee Collagen Powder (SCP). Yang …

Betul ke Vivix Shaklee Mahal? Analogi Cheap, Fast dan Good Read More »

Design Poster Guna PowerPoint – Mudah Kalau Tahu Tekniknya (Kata Cikgu)

Hari ni pergi sertai Workshop Design Poster Menggunakan Powerpoint anjuran salwasaleh.com. Untuk yang tak berapa rajin nak bereksperimen macam saya ni, pergi kelas tentunya lebih mudah.. Ada cikgu nak berikan tips-tips yang best. Kongsi short-cut Kongsi jugak apa yang tak sepatutnya buat, hehe Nak catat kat sini beberapa point penting supaya tak lupa: Sebelum design …

Design Poster Guna PowerPoint – Mudah Kalau Tahu Tekniknya (Kata Cikgu) Read More »

Healing Crisis – Penyebab dan Cara Atasi

Ada sesetengah individu, apabila dia mula mengambil suplemen, komplen yang badan jadi semakin sakit – ada yang demam-demam, jerawat naik ke muka,terasa loya dan muntah-muntah, badan rasa penat yang melampau, etc etc. Mereka pun stop ambil vitamin, dan automatik simptom demam & selesema tu hilang. Aik? Kesimpulannya, jangan ambil suplemen, kerana badan aku tak sesuai ambil suplemen …

Healing Crisis – Penyebab dan Cara Atasi Read More »

Perlukah makan vitamin?

Familiar tak dengan statements di bawah ni? Alah, vitamin bukan boleh sembuhkan penyakit pun…Yang penting perlu makan seimbang, ada semua nutrien..kalau dah cukup, vitamin tak perlu..Vitamin? Apa tu? Alien ke? Nanti kalau sakit, baru lah beli vitamin…Banyak sangat brand, malas nak pilih…Dah cuba satu brand XXX, tak ada kesan apa-apa pun…membazir aje..Mahal lah..dari aku beli …

Perlukah makan vitamin? Read More »