SR Vitamin C

5 Tips Tak Jatuh Sakit Musim Jerebu Hebat Ni

Dengan kualiti udara yang makin merosot dan jerebu di Malaysia yang nampaknya tak surut-surut ni, makin ramai pulak yang terbatuk-batuk / selsema / demam / MC berturut  kat office… hmm, sudah lah bulan puasa, kerja lagi, kalau yang berfamily, pasangan dan anak lagi.. Memang menuntut untuk lebih jaga diri supaya tak jatuh sakit.. Sebagai langkah …

5 Tips Tak Jatuh Sakit Musim Jerebu Hebat Ni Read More »

Kelebihan Set Asas Shaklee Yang Ringkas Tapi Hebat

Set Asas Shaklee ni mengandungi vitamin-vitamin di bawah: Vitalea (Multivitamin) B Complex Vitamin C Kelebihan Set Asas Shaklee ini adalah ia dapat memberikan nutrien tambahan bagi melengkapkan kelompongan nutrisi akibat daripada pemakanan yang tidak sihat dan gaya hidup yang tak optimum. Hasil pemakanan set ini, individu akan dapat merasakan perubahan positif kepada tahap stress, keceriaan, …

Kelebihan Set Asas Shaklee Yang Ringkas Tapi Hebat Read More »

Set ibu mengandung dari shaklee super lengkap, superior!

“Peninglah nak cari set lengkap untuk mengandung ni..”, ini anak pertama, boleh cadangkan set yang sesuai tak? Kenapa perlu makan vitamin-vitamin ni? Nah, ini antara soalan yang sering saya terima daripada bakal-bakal ibu yang sedang hamil. Saya tentunya akan cadangkan set mengandung dari Shaklee yang saya dah pernah gunakan dan uji sendiri keberkesanannya, namun sesetengah …

Set ibu mengandung dari shaklee super lengkap, superior! Read More »

Vitamin Untuk Kesuburan

Hari ni terasa sebak hati sebagai seorang ibu bila dapat berita rakan-rakan yang hamil 4 weeks and gugur dan yang dah usaha-usaha tapi belum rezeki. Alhamdulillah, Ya Allah, for bestowing upon my Husband and I the blessing to be a parent. Iman Nasuha, at 65 days of age. Jadi hari ni, bersempena dengan kesebakan hati …

Vitamin Untuk Kesuburan Read More »

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Alhamdulillahh, ramai jugak yang bertanya tentang set pantang Shaklee..Gembira bila ditanya sebab (1) ada possibility untuk dapat customer dan dapatkan duit sampingan dan (2) ini tandanya ramai ibu-ibu di luar sana yang telah sedar akan kepentingan mengambil suplemen semulajadi untuk berikan yang terbaik buat baby. Untuk yang baru mengenali Shaklee atau masih tengah buat research …

Testimoni Set Berpantang Shaklee Read More »

Set Bersalin / Set Pantang Shaklee Ikut Budget

Semua ibu mahukan yang terbaik untuk bayi, dan juga diri sendiri. Tambah-tambah lagi sebaik sahaja baru melahirkan, pertambahan ahli keluarga baru, perubahan hormone dalam badan, keperluan bayi yang mungkin memakan jumlah yang agak besar menyebabkan ibu-ibu cuba mencari keperluan berpantang yang terbaik pada harga yang kompetitif. Kami di Saudagar Untamu menyediakan beberapa pakej set bersalin …

Set Bersalin / Set Pantang Shaklee Ikut Budget Read More »

Berpantang cara moden dengan Shaklee

Salam semua! Hari ni saya nak kongsikan vitamin-vitamin Shaklee yang telah saya order dan stok untuk berpantang nanti 🙂 Order dah hantar, tinggal tunggu di-poskan aje.. Selepas lama buat research dan baca berpuluh-puluh testimoni / sharing di internet berkenaan pantang, saya ambil keputusan untuk tak makan jamu / herba – sebaliknya mengambil Set Berpantang Shaklee …

Berpantang cara moden dengan Shaklee Read More »

Jamu atau set vitamin pantang shaklee?

Bagi yang akan menjalani tempoh berpantang tak lama lagi, mesti sedang pening dengan lambakan set-set berpantang yang ada di pasaran, kan? Saya pun sama. Pening tengok set berpantang Amway, Nona Roguy, Ibu Halimah, Sendayu Tinggi, etc etc. Kemudian, ada set berpantang Shaklee. Ada beza ke? Sebelum saya jawab soalan tersebut, ibu perlu faham bahawa tujuan …

Jamu atau set vitamin pantang shaklee? Read More »

Set Kehamilan Shaklee Jimat 20% Pilihan Ibu Mengandung

Sebaik sahaja setiap ibu dapat tahu bahawa beliau sedang membawa seorang lagi khalifah Allah di muka bumi ini, saya yakin ibu pasti mahukan yang terbaik untuk khalifah kecil itu. Saya pun tidak ketinggalan. Sebaik sahaja saya tahu bahawa saya mengandung, saya telah menjalankan research untuk pastikan saya mengambil suplemen yang terbaik untuk si kecil 🙂 …

Set Kehamilan Shaklee Jimat 20% Pilihan Ibu Mengandung Read More »