Set Penyusuan / Breastfeeding

Ostematrix Mudahkan Proses Sleep Training Anak?

Sedang menunggu gadis kesayangan saya lelap. Baru sudah disusukan, dan sekarang tengah testing tiarapkan dia buat kali yang ke 34 (serius tak tipu), tengok dia lelap ke tak. Dua hari yang lepas, saya start baca tentang sleep training. Tak lama lagi nak mula kerja, kesian pulak dekat neneknya (yang akan jaga) kalau Iman tak reti …

Ostematrix Mudahkan Proses Sleep Training Anak? Read More »

Tambah Susu Badan dengan ESP dan Alfalfa

Perlukah untuk ibu-ibu ambil makanan tambahan untuk banyakkan susu badan? Salah satu soalan yang pernah saya dapat daripada customer – jawapan saya – adakah orang yang sudah mempunyai wang berhenti bekerja dan berharap yang wang tersebut akan sentiasa mencukupi? Tentu tak, kan? Setiap orang mesti akan mahukan yang terbaik – jika susu ibu sekarang sudah …

Tambah Susu Badan dengan ESP dan Alfalfa Read More »

Pilihan Set Breastfeeding / Penyusuan Shaklee untuk Ibu Baru

Salam Semua! Hari ni nak kongsi tentang suplemen Shaklee yang khas untuk penyusuan…Ramai ibu yang mengalami masalah kurang susu sebaik sahaja melahirkan, hingga terpaksa menamatkan cita-cita untuk breastfeed baby…sedih kan? Kalau join group-group di Facebook jugak ramai ibu-ibu yang bertanyakan tentang cara menambahkan susu ibu (bagi yang kurang susu), dan rata-rata akan mencadangkan pengambilan makanan …

Pilihan Set Breastfeeding / Penyusuan Shaklee untuk Ibu Baru Read More »