Set Jantung

Bahaya Sakit Jantung Dan Cara Mengurangkan Risiko Terkena Serangan

Sakit jantung adalah sangat berbahaya, kerana ia boleh menyerang pada bila-bila masa tanpa tanda. Apa itu sakit jantung? Sakit jantung terjadi apabila edaran darah ke jantung terhalang, selalunya disebabkan penompokan lemak di dinding salur darah yang lama-lama menjadikan salur darah sempit. Darah yang tak sampai kepada jantung dengan efektif ni akan merosakkan atau menghancurkan otot …

Bahaya Sakit Jantung Dan Cara Mengurangkan Risiko Terkena Serangan Read More »

Halang Kolesterol Bahaya dengan Phytocol-ST Shaklee – Produk Terbaru Paling Hangat

Semoga hari Sabtu anda dipenuhi dengan aktiviti-aktiviti yang ceria 🙂 Satu produk Shaklee yang diwar-warkan dapat membantu ramai orang dah keluar awal bulan Jun hari tu, dilancarkan sekalian masa National Conference Shaklee (yang saya tak berkesempatan nak pergi, cuma sempat baca live updates je kat Facebook – Nampak macam best!).. Tak lain tak bukan – …

Halang Kolesterol Bahaya dengan Phytocol-ST Shaklee – Produk Terbaru Paling Hangat Read More »