Ostematrix

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Alhamdulillahh, ramai jugak yang bertanya tentang set pantang Shaklee..Gembira bila ditanya sebab (1) ada possibility untuk dapat customer dan dapatkan duit sampingan dan (2) ini tandanya ramai ibu-ibu di luar sana yang telah sedar akan kepentingan mengambil suplemen semulajadi untuk berikan yang terbaik buat baby. Untuk yang baru mengenali Shaklee atau masih tengah buat research …

Testimoni Set Berpantang Shaklee Read More »

Set Bersalin / Set Pantang Shaklee Ikut Budget

Semua ibu mahukan yang terbaik untuk bayi, dan juga diri sendiri. Tambah-tambah lagi sebaik sahaja baru melahirkan, pertambahan ahli keluarga baru, perubahan hormone dalam badan, keperluan bayi yang mungkin memakan jumlah yang agak besar menyebabkan ibu-ibu cuba mencari keperluan berpantang yang terbaik pada harga yang kompetitif. Kami di Saudagar Untamu menyediakan beberapa pakej set bersalin …

Set Bersalin / Set Pantang Shaklee Ikut Budget Read More »

Berpantang cara moden dengan Shaklee

Salam semua! Hari ni saya nak kongsikan vitamin-vitamin Shaklee yang telah saya order dan stok untuk berpantang nanti 🙂 Order dah hantar, tinggal tunggu di-poskan aje.. Selepas lama buat research dan baca berpuluh-puluh testimoni / sharing di internet berkenaan pantang, saya ambil keputusan untuk tak makan jamu / herba – sebaliknya mengambil Set Berpantang Shaklee …

Berpantang cara moden dengan Shaklee Read More »

Set Kehamilan Shaklee Jimat 20% Pilihan Ibu Mengandung

Sebaik sahaja setiap ibu dapat tahu bahawa beliau sedang membawa seorang lagi khalifah Allah di muka bumi ini, saya yakin ibu pasti mahukan yang terbaik untuk khalifah kecil itu. Saya pun tidak ketinggalan. Sebaik sahaja saya tahu bahawa saya mengandung, saya telah menjalankan research untuk pastikan saya mengambil suplemen yang terbaik untuk si kecil 🙂 …

Set Kehamilan Shaklee Jimat 20% Pilihan Ibu Mengandung Read More »

Set Mengandung Shaklee Terbaik

Berdasarkan pengalaman saya sendiri, saya boleh katakan bahawa Set Mengandung Shaklee adalah set suplemen terbaik dan paling lengkap untuk ibu mengandung. Kenapa saya katakan Set Mengandung Shaklee adalah yang terbaik? Semua produk Shaklee di dalam set ini mengandungi keperluan UTAMA untuk ibu mengandung Vitamin Shaklee adalah vitamin natural – jadi logiknya kalau nak dibandingkan dengan …

Set Mengandung Shaklee Terbaik Read More »

Sakit pinggang akibat menjahit terlalu lama…

Tipu aje. Sebelum join kelas, risau akan sakit pinggang kalau duduk terlalu lama. Tapi alhamdulillah, walaupun dok  tertonggeng-tonggeng melukis pola dan bangun-duduk-bangun-duduk semasa menjahit, saya berjaya pulang dengan jubah pertama yang berjaya dijahit sendiri tanpa sakit pinggang. Rahsianya? Selain daripada tidur dan rehat yang cukup (walaupun malam sebelumnye kitorang tidur pukul 1 pagi akibat pergi …

Sakit pinggang akibat menjahit terlalu lama… Read More »