Daftar Shaklee

Bayar Yuran Jadi Ahli Shaklee Tanda Anda Suka Berjimat? Cerita Saya, Mak dan Betik

Siapa yang tak sukakan diskaun? Tak de siapa. Orang yang dah kaya raya pun masih sukakan diskaun.  Eh, dah apa kaitan pulak diskaun dengan yuran jadi ahli shaklee ni? Satu duit keluar, satu duit masuk? Saya nak share satu cerita.. Mak saya adalah orang yang paling gigih nak beli barang pada harga yang PALING murah …

Bayar Yuran Jadi Ahli Shaklee Tanda Anda Suka Berjimat? Cerita Saya, Mak dan Betik Read More »

5 Pengalaman Bisnes Shaklee Online Yang Menyenangkan Hati

Salam readers sekalian! Semoga hari anda produktif dan aktif dan ceria selalu dengan vitamin B Complex, hehe…kalau belum cuba, mesti mahu cuba tau, boleh godek-godek blog ni atau kalau nak senang, PM langsung ok.. Dah beberapa bulan serius dengan bisnes Shaklee – ada beberapa pengalaman yang menyenangkan hati, and as always, perkara yang menyenangkan hati …

5 Pengalaman Bisnes Shaklee Online Yang Menyenangkan Hati Read More »

5 Sebab Peribadi Saya Terjebak Dalam Bisnes Shaklee

Selamat hari minggu! Apa kabar semua? Hujung-hujung minggu macam ni, mesti semua ada rancangan-rancangan sendiri… mesti jugak banyak kenduri kahwin yang nak dihadiri, kan? Saya, pagi tadi mengekor mak ke pasar beli ikan dan ayam, dan sekarang sementara mak tengah masak (punya pemalas nak tolong, hehe..) dan Iman Nasuha tengah tidur petang, ambik kesempatan nak …

5 Sebab Peribadi Saya Terjebak Dalam Bisnes Shaklee Read More »

Cara Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee Mudah dan Meriah

Lepas dah do your research dan terasa membuak-buak nak cuba barangan Shaklee (hehe ye ke? Kalau tak, buakkan sekarang), step pertama is cari distributor Shaklee yang berwibawa seperti saya untuk anda pesan dan dapatkan produk. Atau jikalau anda bijak dan berfikir one step ahead, anda akan tetap juga cari distributor Shaklee berwibawa IAITU SAYA dan register …

Cara Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee Mudah dan Meriah Read More »

3 Tips Pilih Shaklee Distributor yang Berwibawa

Sewaktu saya mula-mula decide nak jadi Shaklee Independent Distributor (SID) yang aktif, satu kerisauan saya yang paling over sekali adalah waktu customer tanyakan set dan mintak cadangan. Macam-macam perkara negatif yang saya fikirkan, termasuklah: Kalau saya tersalah cadangkan set, kasihan customer… Apa jadi kalau set yang saya cadangkan ini tak berkesan, adakah customer akan marah? …

3 Tips Pilih Shaklee Distributor yang Berwibawa Read More »