Putri

Set Mengandung Shaklee Terbaik

Berdasarkan pengalaman saya sendiri, saya boleh katakan bahawa Set Mengandung Shaklee adalah set suplemen terbaik dan paling lengkap untuk ibu mengandung. Kenapa saya katakan Set Mengandung Shaklee adalah yang terbaik? Semua produk Shaklee di dalam set ini mengandungi keperluan UTAMA untuk ibu mengandung Vitamin Shaklee adalah vitamin natural – jadi logiknya kalau nak dibandingkan dengan …

Set Mengandung Shaklee Terbaik Read More »

Perlukah makan vitamin?

Familiar tak dengan statements di bawah ni? Alah, vitamin bukan boleh sembuhkan penyakit pun…Yang penting perlu makan seimbang, ada semua nutrien..kalau dah cukup, vitamin tak perlu..Vitamin? Apa tu? Alien ke? Nanti kalau sakit, baru lah beli vitamin…Banyak sangat brand, malas nak pilih…Dah cuba satu brand XXX, tak ada kesan apa-apa pun…membazir aje..Mahal lah..dari aku beli …

Perlukah makan vitamin? Read More »

Kelebihan Vitalea Shaklee berbanding Produk Brand XX dan YY

Vita-Lea merupakan produk multivitamin dalam rangkai suplemen Shaklee.. Multivitamin Shaklee ini adalah produk multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia pada tahun 1915, dan the fact that vitamin ni masih dimakan dan digunakan pada tahun 2013 ni merupakan salah satu testimoni kepada kualitinya berbanding multivitamin lain yang barangkali telah pupus… Vitalea diformulakan khusus dengan …

Kelebihan Vitalea Shaklee berbanding Produk Brand XX dan YY Read More »

Eksekutif mengantuk ketika memandu pulang dari tempat kerja…salah siapa?

Salah eksekutif muda tu sendiri lah… When I first started working aje ada satu masa ni asal drive balik kerja, mesti rase mengantuk. Mengantuk yang terlalu over yang kalau nak diceritakan ke’over’annya, perlu tulis dalam post yang lain sebab tersangatttt la panjang. Tapi sepantas masa berubah, sepantas itu juga lah saya berubah ahaks.. Saya sekarang …

Eksekutif mengantuk ketika memandu pulang dari tempat kerja…salah siapa? Read More »

Sakit pinggang akibat menjahit terlalu lama…

Tipu aje. Sebelum join kelas, risau akan sakit pinggang kalau duduk terlalu lama. Tapi alhamdulillah, walaupun dok  tertonggeng-tonggeng melukis pola dan bangun-duduk-bangun-duduk semasa menjahit, saya berjaya pulang dengan jubah pertama yang berjaya dijahit sendiri tanpa sakit pinggang. Rahsianya? Selain daripada tidur dan rehat yang cukup (walaupun malam sebelumnye kitorang tidur pukul 1 pagi akibat pergi …

Sakit pinggang akibat menjahit terlalu lama… Read More »