Produk Terbaik Untuk Eyebag Hitam Yang Degil (Seawal 30 Hari)

Dua tiga minggu lepas, saya rasa sangat offended bila kawan tegur “kau nampak penat lah. Kenapa?” Put rasa okay saja tapi rupanya mata panda sebakul ni buatkan kita nampak penat dan letih! Masa tu memang terus cari produk terbaik untuk eyebag ni supaya hilang terus.

So bayangkan keterujaan Put bila Shaklee announce yang eye cream untuk hilangkan eyebag akan finally masuk Malaysia Oktober 2018 ni! Of course perlu grab seketul!

Sejak jadi mak-mak ni, biasalah. Tidur memang tak pernahnya nak cukup.. so akibatnya, mata panda tu adalah normal. Tambah pula kerja banyak tengok laptop, so…

Sekarang Put memang guna fullset Youth Skincare yang awesome dan best ni, so sangat tak sabar nak add Youth Eye Treatment Cream ni to my beauty routine.

Apa kelebihan Youth Restoring Eye Treatment ni?

Pertamanya, dia ada adunan peptide yang unik.

Keduanya, kesan yang cepat. Dalam kajian klinikal, Youth Restoring Eye Treatment ni terbukti mengurangkan kedutan di mata, crow’s feet dan lingkaran hitam seawal 7 hari penggunaan.

Ketiganya, dilengkapi dengan metal tip untuk mengurut kawasan mata dengan lembut.

Apa kandungan dalam Restoring Eye Treatment ni?

Ada hyaluronic acid. Asid hyaluronic adalah unsur hydration yang sangat hebat dan bantu mengikat kelembapan 1000x ganda pada kawasan mata. Ini akan sangat membantu untuk melembabkan kawasan sekitar mata. Mata yang kurang kelembapan akan mudah berkedut dan nampak penat.

Ada ekstrak licorice. Bahan ini bertanggungjawab untuk memudarkan warna gelap atau lingkaran gelap di bawah mata.

Ada adunan peptida yang khas untuk rawatan kawasan sekitar mata. Rawatan ni akan merangsang penghasilkan kolagen yang lebih lancar dan memperbaharui sel sekitar mata. Hasilnya, mata akan kelihatan muda dan kulit sekitar mata akan kurang “sagging” kerana kolagen yang mencukupi.

Ada lotus japonicus dan schisendara chinesis, tumbuhan yang digunakan dalam rawatan kecantikan bangsa cina. Dua bahan ini akan membantu menyokong penghasilan kolagen, elastin dan fibrilin yang sangat penting untuk beri lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit.

Saya berminat! Tapi sebelum tu, macam mana nak guna Youth Restoring Eye Treatment ni dengan betul?

skincare untuk mata panda

Saya pakai contact lense. Boleh ke guna eye treatment ni?

Boleh. Jangan risau. Youth Restoring Eye Treatment ni adalah ofthalmologist tested – iaitu selamat untuk mata (tidak memedihkan / merosakkan penglihatan) dan juga selamat untuk pengguna kanta lekap.

Selain tu, seperti rangkaian Youth skincare yang lain, Youth Restoring Eye Treatment juga disahkan dermatologist-tested dan bersifat non-comedogenic, iaitu tak menyumbat pori.

Saya berminat! Berapa harga produk ni?

Satu tiub Youth Restoring Eye Treatment ni adalah RM 243.75 sahaja. Penggunaan sekurangnya 60 hari iaitu dua bulan, jadi kos sehari hanyalah lebih kurang RM4.

RM4 sehari untuk
– kurangkan rasa stress tengok mata sembap dan sarat dengan lingkaran gelap
– kurangkan possibility untuk kita tepek bawah mata kita dengan bermacam jenis concealer yang mungkin ada bahan kimia berbahaya, atau mungkin tak sesuai dengan kulit kita
– mata yang sihat dan segar

Dan berdasarkan survey saya di outlet skincare terkemuka, Youth Restoring Eye Treatment ni harganya sangat lah berpatutan sebenarnya dengan result yang dijanjikan, dan kajian yang extensive.

Well.. cara terbaik untuk tahu sama ada its a very good product of course adalah untuk cuba kan?

Dan nak tahu sama ada betul ke produk ni terbaik untuk eyebag ke tak?

produk terbaik untuk eyebag

 

Jadi tunggu apa lagi, dapatkan sekarang. 🙂

Anda boleh dapatkan Youth Restoring Eye Treatment ni melalui dua cara

Pertama, boleh beli secara terus dari syarikat Shaklee dengan tekan link ini “Tekan sini untuk beli dari Shaklee secara terus“. Anda perlu isikan butiran yang diminta dan buat bayaran melalui kredit / debit kad, dan selepas berjaya, Shaklee akan hantarkan produk kepada anda melalui GDEX / CityLink.

Kedua, anda boleh beli melalui saya dengan tekan link ini “Hubungi Saya Melalui Whatsapp“. Saya akan uruskan order anda dan hantarkan secara pos atau COD sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Subang dan central KL.

 

Terima kasih dan selamat mencuba!

 

Putri,
Pengedar Shaklee ID 917819
Sms/Whatsapp 017-6021189 atau klik terus sini –> http://tanyaputriblog.wasap.my
instagram : https://www.instagram.com/beauty_byputri/
fb : https://www.facebook.com/putrizulaikha.amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge