Krim Jeragat Yang Paling Berkesan Tanpa Merkuri

Sekiranya anda mempunyai masalah jeragat dan sedang cari krim jeragat yang paling berkesan, anda mesti bersetuju dengan saya

Nak cari krim jeragat yang murah sangat senang, tapi kesannya pulak tak ada. Silap hari bulan jeragat makin tebal. Sangat susah nak cari krim jeragat yang mampu milik, berkesan dan selamat.

Betul kan?

Kebanyakan krim jeragat yang murah itu mengandungi macam2 bahan merbahaya macam merkuri, hydroquinone dan tetrinone, menakotkan!

Mereka terpaksa letak bahan2 ni sebab nak beri efek jeragat pudar. Padahal sebenarnya, bahan kimia berbahaya ini akan menghakis kulit dan menjadikan kulit “nipis”.

Lebih menakotkan sebab penggunaan berterusan krim ni akan masuk dalam salur darah dan ke buah pinggang.

Pakai krim sampai sakit buah pinggang? Ya tak mustahil.

Majoriti Krim Jeragat Tiada R&D

Sebenarnya kebanyakan krim jeragat yang kita jumpai di kedai2 jamu, tidak ada penyelidikan pun. Mereka cuma ambil terus dari kilang, jenamakan dengan pembalut masing2 dan terus jual. Untuk nampak beri kesan, mereka tambah dengan bahan yang merbahaya tu.

Semuanya sebab nak untung cepat tanpa fikirkan kesan pada pengguna.

Kenapa sanggup jual bahan yang merosakkan kulit muka macam tu?

Satu, sebab nak untung. Kos untuk buat penyelidikan bukannya murah, berjuta2 juga. Kebanyakan syarikat tak sanggup nak buat pelaburan yang besar begini sebab melibatkan modal yang besar juga.

Hanya syarikat yang betul2 concern dengan produk akan sanggup buat penyelidikan produk sebegini.

Dan disebabkan sekarang terlalu mudah nak buat produk jenama sendiri, ada lambakan produk yang bahaya dan beracun di pasaran. Kita nak pilih pun tak tahu yang mana satu yang selamat.

Tambah pula testimoni cakap bagus! Berkesan! Jadi Cerah!

Sebab ada bahan merbahaya tu lah yang kesan nampak.

Tapi awas, Put dah jumpa ramai customer yang mengadu kulit bertambah teruk lepas guna produk tiada R&D ini.

Kesian. Niat hati nak rawat muka tapi jadi makin teruk pula.

Jadi, wujud kah krim jeragat yang paling berkesan dan semulajadi?

Ya, masih ada.

Krim jeragat yang berkesan dan selamat tak boleh di-judge dari design dan packaging saja, tapi perlu dilihat pada kualiti dan standard keselamatan produk.

Saya nak perkenalkan satu jenama produk yang dah berada lebih 120 tahun di dunia iaitu Shaklee. Shaklee ni adalah produk antarabangsa yang mana standard kualiti dan keselamatannya adalah sangat ketat dan tinggi, kalau nak bandingkan dengan standard mana2 syarikat pengguna yang lain.

Di bawah syarikat Shaklee, ada satu jenama skincare hebat yang telah masuk ke Malaysia iaitu Youth Skincare.

krim jeragat yang paling berkesan

Dan menariknya dalam Youth skincare ni, ada satu krim yang dirumus khas untuk mengatasi masalah jeragat dengan cepat.

Selamatkah Krim Jeragat Youth ni?

Setiap bahan mentah yang nak dimasukkan ke dalam Youth skincare ni akan melalui ujian keselamatan untuk pastikan ia bebas dari 1500 bahan yang didaftarkan berbahaya.

Antaranya ialah paraben, merkuri, hydroquionone, bahan kimia merbahaya, toksik, pestisid, racun, peluntur, perasa tiruan, pewarna tiruan, formaldehyde, sodium hydroxide, bisphenol-A dan bahan lain.

Selain itu, syarikat Shaklee dah belanjakan lebih USD 250 juta untuk buat penyelidikan dan develop produk. Lebih 100,000 quality testing dan 23,000 safety test setiap tahun dijalankan. Kosnya bukan rendah, tapi demi memastikan semua produknya adalah selamat dan berkesan termasuklah rangkaian skincare jeragat ini.

cara hilangkan jeragat dengan cepat

 

Baca : Punca yang menyebabkan jeragat

Apa yang ada dalam Krim Jeragat ini?

Terdapat 20% vitamin C tulen, vitamin E dan ekstrak rasberi dalam krim jeragat ini. 3 bahan ini adalah sangat powerful untuk pudarkan jeragat dengan cepat.

cara hilangkan jeragat

Antara fungsi krim jeragat ini termasuklah:

  • memperbaiki kesan sel rosak dari sinaran UV matahari
  • mengurangkan melanin (iaitu tompokan gelap jeragat) pada kulit dengan sihat
  • merawat sel kulit yang rosak akibat jeragat dengan cepat
  • mencerahkan tompok jeragat
  • melindungi kulit dari pertumbuhan sel jeragat yang baru
  • mengurangkan radang kulit
  • menegangkan kulit dan memberi efek “plump” pada kulit
  • memberi kulit yang kelihatan halus dan licin

Baca : Kenapa skincare Youth jadi pilihan ramai

Apa perbezaan krim jeragat ini berbanding krim jeragat di pasaran?

Tentunya banyak sekali. Dari segi kualiti saja dah banyak, apatah lagi dari segi kesan.

Boleh tengok beberapa gambar di bawah – mereka semua menggunakan skincare jeragat ini dan dapat kesan yang ketara tak sampai 2 bulan penggunaan.

krim jeragat paling berkesan

 

 

Teruja?

Saya cadangkan anda terus beli krim jeragat ini dan mula menggunakannya untuk dapat kesan yang terbaik.

Tempah Sekarang

Jangan putus asa. Anda masih mempunyai harapan untuk memiliki kulit yang bersih dan tidak merasa malu untuk berjumpa orang ramai. Saya yakin sebab ramai yang mengidap masalah jeragat dah berjaya mengatasinya.

Saya akan kongsikan cara guna produk yang berkesan supaya anda membeli dengan puas hati.

Boleh contact saya di 017-6021189 atau klik butang di bawah untuk whatsapp.

Ubat Kecutkan Fibroid

 

Nak dapatkan Krim Jeragat Dengan Pembayaran Online Kad Kredit / Debit?

Boleh terus beli dengan link di bawah

ubat kecutkan fibroid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge