ubat penyakit strok

Kisah Isteri Cari Ubat Penyakit Stroke Untuk Suami

Tatkala ada ahli keluarga, apatah lagi yang terdekat dengan kita terkena serangan stroke, tentulah kita akan rasa panik dan tidak tentu arah. Tak tahu apa yang patut dilakukan. Tiba2 diserang stroke atau angin ahmar, insan yang kita sayangi tak mampu bergerak dan uruskan diri sendiri. Kita pula akan terfikir, ada ke ubat penyakit stroke yang boleh bantu insan tersayang?

Disebabkan itu, sokongan emosi dan fizikal adalah sangat penting untuk pesakit stroke.  Sokongan dari ahli keluarga, kawan2, petugas kesihatan akan membantu proses penyembuhan pesakit stroke itu sendiri.

Namun, tak ramai yang tahu kepentingan support ini kerana menganggap sakit stroke adalah sakit yang tak dapat dipulihkan.

Menurut Pegawai Perubatan Hospital Penjagaan Jangka Masa Panjang Columbia Asia, Dr. Zaireen Ahmad Zamri, tidak semua strok adalah kekal. Masalah stork masih dapat disembuhkan bergantung kepada tahap stroke itu sendiri.

“Jika anda menghidap strok, tidak bermakna berakhirnya hidup seseorang itu. Strok boleh disembuhkan walaupun separuh daripada otak mengalami kerosakan,” katanya.

Memanglah, katanya, serangan strok boleh mengubah kehidupan seseorang untuk sepanjang hayat.

“Jika sebelum ini mereka boleh berdikari tetapi apabila diserang strok , mereka mungkin mengalami kelumpuhan yang menyebabkan terpaksa bergantung kepada mereka yang sihat,” ujarnya.

Justeru, beliau menasihati orang ramai agar tidak memandang ringan terhadap penyakit ini.

Apa itu Stroke?

Stroke adalah sejenis serangan otak yang dialami apabila bekalan darah ke otak terganggu.

Strok sering berlaku secara tiba-tiba, bermula dengan rasa lemah anggota badan, sehinggalah simptom yang lebih serius seperti lumpuh sebelah badan kiri atau kanan, atau kedua2 nya sekali. Bukan semua strok akan menyebabkan kelumpuhan sekiranya gangguan bekalan darah ke otak itu bukan pada bahagian otak yang mengawal pergerakan.

Punca strok antaranya

  • darah tinggi yang tidak terkawal
  • masalah kolesterol
  • berat badan yang berlebihan
  • merokok dan minum alkohol berlebihan
  • diabetes

Lihat bagaimana supplemen Shaklee membantu mengawal punca strok, dan seterusnya bantu mengelakkan individu terkena serangan strok secara tiba-tiba.

Kisah Isteri Mencari Ubat Penyakit Stroke yang menyentuh hati

Isteri ini hampir hilang punca saat suami tersayang disahkan menghidap strok pendarahan dan pembengkakak otak yang menggangu pertuturan.

Namun, beliau tidak putus asa. Selepas sahaja pembedahan dari pihak hospital, beliau istiqamah berikan Vivix Shaklee kepada suaminya yang terkena strok pada usia yang sangat muda..

Jom tonton video pendek:

Dah tengok? Alhamdulillah kini suaminya sihat dan pulih.

Ramai juga yang telah mengambil Vivix Shaklee sebagai sokongan kepada ubat penyakit stroke dengan konsisten dan dapat kesan yang sangat baik dalam menyokong penyembuhan pesakit strok.

ubat penyakit stroke
Terkena strok anggota sebelah kiri. Cari cara menyembuhkan stroke sebelah kiri. Jari tangan boleh bergerak seawal hari pertama ambil Vivix. Selepas seminggu dah boleh bangun berdiri dan berjalan
ubat penyakit stroke
Strok separuh badan boleh jalan selepas 5 hari ambil vivix
ubat penyakit stroke
beransur pulih, tak pakai tiub untuk makan

BAGAIMANA NAK DAPATKAN VIVIX SHAKLEE INI?

Cara 1 – anda boleh terus klik pada icon “beli sekarang” di bawah untuk dapatkan ubat penyakit stroke Vivix Shaklee ini dan buat belian terus dengan Shaklee. Buat pembayaran dan barang akan dihantarkan ke oleh syarikat sendiri pada alamat yang anda berikan menggunakan Gdex atau Citylink

ubat penyakit stroke

Cara 2 – boleh hubungi Puan Putri di 017-6021189 (atau klik gambar di bawah untuk whatsapp) untuk dapatkan tips dan konsultasi cara pengambilan yang betul sekiranya anda membuat belian dengan saya. Sekiranya anda berada sekitar Shah Alam / Subang, saya merupakan Pengedar Shaklee Shah Alam dan Subang Jaya.

Ubat Kecutkan Fibroid

BERMINAT NAK DAPATKAN VIVIX PADA HARGA AHLI YANG LEBIH MURAH, 20% DISKAUN?

Boleh daftar sebagai ahli dengan isi maklumat di bawah. Saya akan hubungi encik / puan selepas menerima maklumat dan uruskan pendaftaran dan belian produk

Pengedar Shaklee Subang

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge