3 Cara Pilih Serum Terbaik Untuk Jeragat

Kalau anda masih tercari2 serum terbaik untuk jeragat, untuk jerawat, atau untuk kulit kering, oily atau combination, Put cadangkan anda check dulu sama ada serum yang anda sedang intai2 tu ada tak ciri-ciri di bawah.

Sebelum tu, tengok video pendek ni jom untuk tengok penjelasan tentang ciri yang Put maksudkan ni:

Dah tengok? Jangan skip tau nanti tak clear kenapa kena pilih serum yang ada ciri ni!

Perkenalkan Youth Activating Serum yang mempunyai kesemua ciri ini, dan lebih lagi.

Youth Activating Serum ni dirumus selama 8 tahun oleh pakar kulit dunia untuk pastikan serumnya selamat dan berkesan. Serum ni sangat berkesan untuk repair kulit dan boost production sel kulit baru yang sihat supaya kulit jadi lembut, gebu dan glowy-glowy gitu, hehe.

Yang dah guna serum ni beri feedback berikut

1/ serum rasa tak melekit dan sangat cepat meresap

2/ tekstrur serum sangat pekat jadi pakai sangattt sedikit

3/ suka feature “twist-cap” nya (boleh tengok video kenapa feature ni sebenarnya sangat bantu keberkesanan serum!)

4/ serum tak ada bau wangi – jadi bukti tiada bauan sintetik yang dicampurkan pada serum. Satu ciri produk timbang kilo adalah bau yang wangi over sebab nak tutup bau merkuri, etc tu

Berminat nak cuba kan lepas baca review ni?

Sejak Put cuba rangkaian skincare Youth ni sejak ia dilancarkan Februari 2018 yang lalu, serum ni merupakan antara item favourite Put.

Sebabnya mudah saja – Put bukan jenis yang suka tepek2 krim pada muka. Pernah beli serum dari drugstore tapi sekali dua saja pakai sebab lepas pakai, mesti muka akan rasa berpeluh dan berminyak melekit semua lah! Ahhh tak suka sangat

Tapi serum Youth ni, sangat berbeza. Mula2 picit pun dah perasaan tekstur nya sangat pekat. Dalam hati dah kata “ah sudah, ni kalau berminyak muka aku habislah..” tapi bila pakai, memang terkejut sebab sekejap saja sudah meresap hilang dalam kulit dan muka jadi glowing2 gitu, bukan berminyak pulak.

So, sangat suka.

Lagi suka bila tahu serum ni adalah item yang paling power dalam skincare.

Dia ada 10x kepekatan active ingredients Youth yang akan buatkan proses memperbaiki kulit dan boost production of healthy cells sangat laju sampaikan yang guna feedback, kulitnya nampak improve sangat walaupun hanya pakai 7 hari.

7 hari tau! Kalau pakai sebulan, dua bulan? Boleh jadi Siti Nurhaliza ke.. hehe

Testimoni Pengguna Serum Youth Skincare Shaklee

skincare untuk kulit jerawat
Jerawat cepat kecut bila pakai skincare ni
krim jeragat paling berkesan
Ini tak payah cakap lah kan apa perubahannya? Tengok sendiri. Puan ini, salah pakai produk timbang kilo sampai burn teruk mukanya. Sangat kering. Dah cuba macam2 produk tapi tak jadi… selepas guna Youth, wah.

 

Nah, kalau you alls sedang mencari2 produk penjagaan wajah yang selamat dan berkesan, dan dok intai2 serum ni, boleh cari Put ya.

Harga sebotol serum ni RM 400+, tapi jemput contact Put di link whatsapp ni untuk Put berikan 20% less. Cari Put tau.

 

Putri Zulaikha,
Pengedar Shaklee ID 917819
Sms/Whatsapp 017-6021189 atau klik terus sini –> http://tanyaputriblog.wasap.my
website : https://www.putrizulaikha.com
instagram : https://www.instagram.com/beauty_byputri/
fb : https://www.facebook.com/putrizulaikha.amin

 

Atau, terus dapatkan full set Youth skincare ni (RM1k+) dan bayar menggunakan kad kredit dengan klink link di bawah (terus buat belian dengan syarikat Shaklee sendiri, dan Shaklee akan uruskan penghantaran menggunakan GDEX / Citylink ke alamat yang anda berikan)

serum untuk jeragat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *