Wajib Join Bisnes Online Yang Menguntungkan 2018 Ni

Anda tercari2 bisnes online yang menguntungkan, tapi tak tahu apa, bagaimana dan siapa yang boleh bantu anda untuk mula?

Put ada peluang bisnes yang boleh berikan untung bersih 4,5 angka dengan modal yang sangat rendah.

Agak rare kan? Selalunya bisnes mestilah nak labur juta2 baru lah income pun juta2 jugak, tapi bisnes yang Put nak offer ni bukan macam tu.

Cuba tengok video pendek ni, dan kemudian baca artikel sampai habis.

Dah tengok? Jangan skip, rugi nanti!

Masalah Bakal Peniaga Zaman Sekarang Sewaktu Nak Cari Bisnes Online Yang Menguntungkan

Sebelum Put mula bisnes ni, terfikir2 juga nak bisnes apa untuk dapat side income kan? Tapi tak tahu apa nak jual.

Nak buat produk sendiri pulak, tak tahu macam mana nak mula dan paling penting, nak buat produk apa? Selamat ke?

Diri pun belum ada pengalaman bisnes… familiar tak masalah ni?

Atau pun anda pernah ada terfikir masalah macam ni;

  • tak tahu nak bisnes produk apa
  • tak pernah buat bisnes, jadi tak tahu cara yang berkesan untuk menjual
  • tak tahu mana nak cari supplier
  • sibuk bekerja jadi macam mana nak cari masa untuk berniaga
  • takut sebab dah pernah cuba bisnes sebelum ni, tapi gagal
  • tak ada masa untuk keluar, packing barang dan buat urusan pos
  • senang lemah semangat sebab bisnes sorang-sorang

Well, dalam bisnes online yang Put nak offer ni, akan ada sesi personal dan group coaching untuk atasi masalah2 ni.

Semua masalah di atas boleh diselesaikan dengan sokongan dari ahli kumpulan yang pun sama pernah ada masalah yang sama, tapi berjaya atasi secara perlahan-lahan.

Bisnes Online Mudah 3

Pilih Produk yang Tinggi Demand dan Repeat Order

Yang pertamanya anda perlu bijak pilih produk untuk dipasarkan.

Produk yang bagus untuk bisnes yang kekal lama dan sustainable adalah produk jenama yang stabil.

Produk bisnes Put ini adalah industry leader dalam bidang kesihatan dan kecantikan. Dah 102 tahun di dunia, dan syarikat sangat pentingkan kualiti. Sebanyak 1 bilion ringgit dah dilaburkan (dan masih bertambah) dalam bidang penyelidikan saintis produk untuk pastikan produk yang dihasilkan berkesan dan selamat.

Hebat kan?

Rangkaian produk yang kami tawarkan juga adalah sangat “variety” untuk pastikan anda mampu capai target yang luas.

Ada 23 jenis vitamin,
4 jenis vitamin untuk kuruskan badan,
4 barang penjagaan rumah / home-care
6 item skincare untuk penjagaan wajah

Dan semua produk ini tinggi “repeat order”. Produk yang tinggi repeat order akan mudahkan kita untuk kekalkan sales.

Satu masalah peniaga yang sangat biasa adalah penat nak cari customer baru.
Awal-awal mudah nak jual, tapi lama-lama penat nak cari customer baru sebab yang lama tak repeat order.

Ini sangat jarang berlaku untuk bisnes ni, sebab produknya ada demand yang tinggi, keperluan pada produk pun tinggi. Bisnes online yang menguntungkan adalah bisnes yang sekali kita dapat customer, dia akan terus beli dan memudahkan kita untuk sustain.

Mesti ada plan yang jelas untuk ‘progress” dalam bisnes

Kadang2 berniaga ni, kita tak tahu apa nak jadi. Hari ni buat sales, tapi bulan depan apa nak jadi dengan bisnes kita? Tak tahu.

Bisnes yang Put buat ni adalah career plan & room for progression yang kelas. Purata income bulanan pun boleh bertambah setiap bulan sekiranya kita mahu.

Bisnes Online Mudah

Nah, bertangga-tangga income yang kita boleh dapat. Lagi FLEXIBLE dari income kerja ofis yang tetap setiap bulan, dan hanya ada peluang increment setahun sekali.

Bisnes Put tawarkan ni, offer increment setiap bulan. Increment tu pulak unlimited – nak berapa pun terpulang anda.

Cuba sebutkan kerja apa yang tawarkan income increment SETIAP BULAN? Mesti tak ada kan.

Ini barulah bisnes online yang menguntungkan dalam erti kata sebenarnya. Bukan hanya “jual, dapat untung, dah” tapi lengkap dengan succession plan.

Pilih Bisnes yang Bermodalkan Rendah

Kenapa?

Supaya kita tak terdedah pada risiko yang melampau.

Saya pernah cuba-cuba nak daftar sebagai ejen dropship. Diiklankan “bisnes online tanpa modal” tapi bila saya tanya lebih lanjut, rupanya untuk mula sahaja perlu ambil stok bernilai RM3000!

Terkejut lah saya.

Macam mana kalau tak habis jual? Kalau barang hilang? Kalau barang rosak?

Saya tak jadi daftar sebab tak berani ambil risiko. Saya sudahlah tiada pengalaman berniaga waktu tu, rasa sangat berat nak laburkan RM3000 tanpa sebarang jaminan pulangan.

Sebab itu bila Put jumpa bisnes ni yang modal permulaannya hanyalah RM65 – ini pun harga untuk dapatkan kit panduan bisnes yang lengkap dan cantik – Put fikir “ini lah yang sesuai untuk saya”. Put pun cuba.

Tambah terkejut sebab jual tiga barang sahaja dah balik modal.

Jadi untuk anda yang baru nak memulakan perniagaan, Put sarankan cari yang modal rendah.

Modal itu investment, tapi jangan terlalu cepat nak membuat investment yang tinggi di awal bisnes.

Low cost, low risk, high return.

Nah, siapa yang taknak, kan?

Bisnes Yang Flexible, Secara Online Sahaja

Saya pernah dapat whatsapp dari prospek. Waktu tu, saya sedang bercuti beli kain bersama keluarga di Jakarta.

Kalau bisnes biasa, mesti saya dah gelabah. Saya akan terpaksa lepaskan prospek tersebut sebab saya tak dapat uruskan ordernya dari jakarta.

Tapi dengan bisnes ni, semuanya di hujung jari saja. Sangat fleksible.

Selepas close deal dengan prospek, saya hanya log in ke sistem online saja dan key in order.

Syarikat uruskan pengeposan dan penghantaran barang.

Saya belum balik ke Malaysia lagi, prospek dah whatsapp beritahu barang dah sampai.

Mudah ke mudah?

Kelebihan bisnes yang fleksible ni adalah dia boleh diuruskan dari mana-mana saja. Tak perlu tunggu kita ada di rumah, atau di kedai baru boleh jana duit, buat sales. Baru betul2 bisnes online dari rumah.

Bisnes Online yang Paling laris

Pendaftaran segera

Jadi sekiranya anda pernah berbisnes tapi hasil pun suam2 kuku, nampak tak nampak, saya cadangkan anda cuba bisnes ini. Saya yakin kami mampu membantu anda.

Buat kerja yang sama takkan beri hasil yang berbeza, kan?

Jadi jangan takut untuk melangkah dan daftar hari ni.

PAKEJ AGEN BASIC (RM75)

Dengan pakej ini, anda hanya perlu bayar RM75 untuk mula menjana pendapatan. Apa yang anda akan dapat melalui pakej ini?

√ Akses sistem online untuk track jualan, belian dan keuntungan

√ Akses pada group coaching di whatsapp dan facebook group, penuh dengan video coaching teknik marketing dan boost sales

√ Video step-by-step mulakan perniagaan online

√ 1 sesi personal coaching teknik marketing melalui blog dan youtube

Sekiranya anda lebih serius dan ingin mendapatkan keuntungan dengan lebih cepat, saya cadangkan anda sign up dengan PAKEJ AGEN PREMIUM.

PAKEJ AGEN PREMIUM (RM 700)

Dengan pakej premium ini, anda akan dapat;

√ Akses sistem online untuk track jualan, belian dan keuntungan

√ Akses pada group coaching di whatsapp dan facebook group, penuh dengan video coaching teknik marketing dan boost sales

√ Video step-by-step mulakan perniagaan online

√ Sesi photoshoot dan videoshoot untuk kick-start online presence anda. Video marketing is the next big marketing. Anda boleh rujuk pada channel Youtube kami di sini, yang telah menjana sales hatta sewaktu tidur sekalipun!

√ Beberapa produk yang tinggi demand dan sangat mudah dijual untuk anda mulakan bisnes

√ 3 sesi personal coaching teknik marketing melalui blog dan youtube. Akan ada ‘task’ untuk anda ikuti untuk pertama kali membangunkan blog dan youtube anda, dan coaching susulan untuk kaji kesan impak dan penambah-baikan.

Jadi, mana satu pilihan hati anda?

Mana-mana pun boleh asalkan anda bersedia fizikal dan mental untuk berjaya.

Daftar Segera Untuk Keistimewaan Yang Sangat Tak Masuk Akal

Dengan pakej agen yang sangat minimum harga ini, anda akan dapat:

Pertama, belian harga produk dari 5% – 30%. Banyakkan? Ini akan meningkatkan margin keuntungan anda.

Kedua, online system untuk track order, belian, jualan, buat pesanan produk, monitor penghantaran barang, dan melihat keuntungan semasa. Ramai new business owner invest berjuta ringgit untuk ada sistem begini, tapi anda akan dapat secara percuma saja, as part of pakej agen.

Ketiga, bisnes kit yang lengkap dengan panduan produk, bisnes manual dan harga produk.

Keempat, anda akan dapat akses kepada group coaching di whatsapp dan facebook

Kelima, video step-by-step cara mulakan perniagaan online ini dan cara terpantas jana sale dan keuntungan. Anda boleh tonton pada masa yang sesuai untuk anda, dari rumah dan handphone anda sahaja.

Keenam, sesi “personal coaching” untuk anda yang lebih suka untuk belajar secara one-to-one dan fizikal.

Ketujuh, akses pada bank testimoni yang social-media ready (tinggal letak nombor telefon dan post saja di facebook, instagram)

Anda akan dapat ketujuh2 keistimewaan ini. Anda takkan dapat ilmu bisnes online dan offline sehebat dan semurah ini dari mana-mana bisnes yang lain.

In return, kami hanya ingin anda beri 200% komitmen untuk berjaya.

Itu sahaja.

Kalau saya tak pandai berniaga, atau pernah berniaga tapi tak pernah menjadi, macam mana?

Yang lepas, biarlah lepas.

Itu kisah dulu.

Boleh jadi anda tiada pengalaman dan tidak berjumpa dengan team yang betul yang boleh bantu anda untuk berjaya.

Jadi jangan terus menerus dibelenggu dengan rasa tidak yakin.

Kami ada teknik jualan berkesan dan konsep pembelajaran dengan style “task”, yang inshaAllah mudah diikuti dan diduplicate.

Dengan syarat anda rajin dan tidak putus asa.

Dah bersedia untuk berjaya?

Boleh daftar sebagai agen di sini.

Atau hubungi saya segera untuk sebarang pertanyaan dan pendaftaran pantas.

 

whatsapp : http://tanyaputriblog.wasap.my
website : https://www.putrizulaikha.com
instagram : https://www.instagram.com/beauty_byputri/
fb : https://www.facebook.com/putrizulaikha.amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *