Skincare Yang Paling Berkesan Tanpa Paraben

Kalau cari skincare yang paling berkesan tanpa paraben, Put recommend brand Youth dari Shaklee. Harganyta satu set dalam RM1k+, lebih murah bila terus beli dengan daftar ahli.

Macam mana nak beli? Boleh terus beli guna kad kredit / debit dengan tekan butang di bawah ni.

skincare paling berkesan

Skincare yang paling berkesan tanpa side effect bahaya

This is my standard response whenever prospects cakap “mak ai mahalnya Youth ni”.

Bukan mahal sis, tapi berbaloi dengan kualitinya. Tak ada skincare semulajadi, tanpa bahan berbahaya yang sis boleh dapat di luar sana pada harga ni tapi beri kesan yang sangat cepat.

Ada 2 sebab kenapa Put cakap harga Youth ni bukan mahal, tapi sebenarnya berbaloi for its premium-ness.

One, you get RESULTS.

At the end of the day, you dont want to be paying 4 figures for a skincare that DOES NOT WORK. Ada berlambak real-people testimonies on how Youth sangat berkesan untuk improve skintone, jerawat, jeragat, parut, kulit minyak, tak minyak, ah semualah. Macam contoh di bawah ni – ni adalah real testimony tau.

Dari muka yang teruk, dengan guna Youth tak sampai sebulan dah dapat results yang sangat best.

skincare yang paling berkesan

 

And if thats not enough for you, apa barang lah testimoni2 ni kan (though bukan ke kita selalunya sebelum cuba apa2 produk, kita akan tanya – ada orang dah try tak? Okay tak? hehehe), Youth took 8 years to be formulated and tested clinically before it was out. Ada panjang lagi kalau nak cerita pasal clinical test dia ni so thats for another story. harapnya point ni enough to convince you that Youth WORKS.

Secondly, its safe.

Put rasa ni sangat penting sebab wei, its your face kot. Dah berapa banyak story salah pakai produk merkuri la apa la, pastu dah susah nak selamatkan dah.

Takkan kita pun nak masuk dalam statistik orang2 yang sedih ni?

So choosing a skincare that is PROVEN SAFE, have to be everyone’s priority.

Bebas dari 1500 bahan berbahaya

Masa launching Youth hari tu, Shaklee Beauty Lead cakap “Youth ni bebas dari 1500 bahan kimia yang berbahaya dan “syubhah”. Hehe. Tetiba. The scientists panggil “questionable” tapi Put suka panggil syubhah.

and I’d like to explain a little bit more on bahan “syubhah” ni.

Ada certain ingredients – its not proven to be detrimental untuk manusia. So nak safely say bahan tu selamat pun tak boleh, nak classify as berbahaya pun tak boleh sebab tak cukup proof. So scientist akan termed as “questionable”.

Now, questionable ni kan bukannya confirm berbahaya pun kan, so most other skincare, dia letak je lahhh questionable je pun. Nasib2 okay, nasib2 tak okay, nasiblahhh.

But not Youth.

If ada sekelumit pun keraguan pada ketulenan bahan, dan kalau dia tak disahkan sah sah selamat, its out.

Shaklee does not compromise safety in its product.

And that commitment is very important because if I pay good money for my skincare, I want to be CERTAIN that it is safe.

I tak rela pakai2 pastu tiba2 rosak muka i ni haaa

So yes, Youth is not cheap.

Youth is value for money.
Youth is results.

And Youth is safety in knowing that you would not wake up tomorrow dengan muka yang hancuss.

Youth is a premium skincare for elegant ladies.

pencuci muka yang tak keringkan kulit

Sapa elegant kat sini?

Meh contact Put untuk order skincare khas untuk you guys ni 🙂

whatsapp : http://tanyaputriblog.wasap.my
website : https://www.putrizulaikha.com
instagram : https://www.instagram.com/beauty_byputri/
fb : https://www.facebook.com/putrizulaikha.amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *