Cara Pilih Produk Kolagen yang Berkesan

Dulu masa awal2 pegang duit sendiri, masuk watsons akan terliur sangat tengok kolagen drinks yang diorang jual. Kinomitsu ke ape ntah yang warna pink tu…

Remaja2 pun dah tergoda pada minuman kecantikan.. hehehe well sapa taknak cantik kan?

Sekarang ni bila jual Shaklee pulak, ada pulak produk kolagen premium ni so bila nak jual, terpaksa belajar lah tentang kolagen so nak share sikit satu tips pilih kolagen:

PILIH KOLAGEN YANG SAIZ MOLEKULNYA KECIL

Molekul kolagen ni selalunya diukur guna berat dalton. Its important kita cari kolagen yang saiz daltonnya kecil – lagi kecil lagi bagus because what it means is that saiz molekul dia kecil dan ringan, so senang badan nak serap.

So bila jalan2 kat kedai, mata Put pun gatal la usha2 kolagen kat kedai.

Ada yang berat dia 300,000 dalton pun ade😕😕😕

And korang tau tak, colagen powder Shaklee molekul dia berat 1000 dalton je. 1000! Berapa kali ganda ringan tu?

Dan bayangkan berapa kali ganda SENANG pulak badan nak absorb?

So makan satu sachet kolagen powder shaklee mungkin sama dengan makan berbotol / kotak kolagen brand lain kot kan? Sebab tu yang guna kolagen Shaklee memang kasi feedback tak habis sekotak lagi pun tapi

🍒joints makin selesa la
🍒pori makin kecik la
🍒kulit muka makin lembab la
🍒sunburn makin pudar laa
🍒rambut makin kurang gugur laa

So kalau kawan2 tengah eye-ing kolagen drinks, I recommend you check the molecule size supaya alang2 minum, biarlah nampak kesan kan. Rugi je minum hari2 tapi rupanya badan tak absorb.. huhu

And if you’d like to try Shaklee’s colagen, boleh contact Put untuk order ya.

Kolagen powder Shaklee on promo bulan ni,
🍒beli 2, diskaun 5%
🍒beli 6 kotak, FREE sekotak.

On last stocks basis – bila habis je, next stock akan masuk tahun depan pulak sebab nak bawak masuk improved formula dah 🙂

Click je link bawah ni untuk order/tanya ya👇
🌸 http://tanyaputri.wasap.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *