Produk Untuk Hilangkan Jerawat Degil (Premium)

Produk Untuk Hilangkan Jerawat memang selamanya akan laku, sebab kita orang perempuan ni selalu stress dengan jerawat, hehe. Kan?

Stres kot ada jerawat!

Tambah lagi kalau kulit cerah. Sekali naik jerawat memang nampak sangat ada tompok merah seketul kat situ.. stress tau!

Belum lagi paket jerawat bernanah, lepas tu bila masak tu kadang2 berdenyuts sakitnya.

Sebab tu ramai yang tercari2 produk untuk hilangkan jerawat, tapi setiap kali survey, ah takut pula nak beli. Risau kalau yang banyak konon berkesna tu sebenarnya produk yang makin merosakkan kulit.

ya, kena hati2. Tak mau lah nak muka licin gebu hari ni, tapi akibatnya merana 6 bulan akan datang.

Put cadangkan anda cuba produk hilangkan jerawat semulajadi yang Put guna dari Shaklee ni.

Bezanya produk ni dengan produk lain adalah Shaklee sendiri akan buat lebih 350 ujian saringan untuk pastikan produknya bebas dari pencemaran, bahan kimia berbahaya dan pelbagai ujian lagi.

Dan produknya, bukan produk yang pandai claim saja.

Ada barisan doktor dan saintis antarabangsa yang tidak ada kaitan dengan Shaklee, tapi buatkan study dan akui sendiri keberkesanan produk Shaklee ni melalui jurnal Landmark Study yang mereka terbitkan di peringkat antarabangsa.

Bukan calang2 produk la kiranya.

Produk untuk hilangkan jerawat yang mana tu?

produk untuk hilangkan jerawat

Set hilangkan jerawat yang terdiri dari 5 jenis vitamin iaitu –

Vivix : Mengandungi Resveratoral yang merawat kulit dari peringkat sel & membantu neutralkan toksin yang merupakan punca jerawat

Alfalfa : Bantu badan detoks toksin yang menyebabkan jerawat

GLA Complex : Bantu stabilkan hormon badan yang sering trigger masalah jerawat

Vitamin C : Mengawal penghasilan minyak pada muka dan mengecutkan jerawat

Garlic Complex : Antibiotik semulajadi yang membantu membasmi bakteria, khas untuk jerawat yang merah dan bernanah

Ambil 5 produk ni akan mula bersihkan muka anda dari jerawat dari dalam.

Dan untuk kesan yang lebih cun, boleh gunakan pembersih muka untuk kulit berjerawat dan sensitif ni.

Sekiranya berminat, boleh hubungi Put untuk pesanan dengan klik link di bawah.

Pengedar Shaklee Subang

 

Putri

whatsapp : http://tanyaputrivlog.wasap.my
website : https://www.putrizulaikha.com
instagram : https://www.instagram.com/beauty_byputri/
fb : https://www.facebook.com/putrizulaikha.amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *