Produk Hilangkan Jerawat Basic Supaya Jerawat Tak Asyik Naik

Kebanyakan yang contact Put untuk cari Produk Hilangkan Jerawat akan terus tanyakan tentang pencuci muka, krim sapuan atau apa2 yang boleh diletakkan pada permukaan kulit untuk sapu.

Fokusnya mesti pada luaran.
Tapi betul ke?

Jom tengok video pendek ni – Put ada kongsikan jawapan pada persoalan ni.

Dah tengok video?
Sekarang dah fahamkan, yang Produk Hilangkan Jerawat sepatutnya cover dalaman.
Betulkan dan repair dari dalam baru dapat kesan yang baik.

Bukan setakat jerawat hilang hari ni, esok muncul lagi.

Tapi dengan rawatan dari dalam, dari punca, jerawat inshaAllah akan pergi selamanya2.

Apa Produk Hilangkan Jerawat yang wajib ambik?

Ada macam2 punca jerawat bersarang di muka kita.

Antaranya salah guna produk, yang menyebabkan sel kulit kurang ketahanan, serangan bakteria yang dah bersarang, tak bersihkan muka dengan baik, masalah hormone yang tak terkawal, toksin dalam badan, dan banyak lagi.

Jadi produk2 yang kita ambil, mesti selesaikan masalah ni.

Tapi untuk permulaan, ada 3 produk untuk jerawat yang anda WAJIB ambik.

Ini Put cakap berdasarkan pengalaman Put consult beratus2 wanita yang nak hilangkan jerawat dengan cepat pada muka diorang.

Apa Tiga Produk Hilangkan Jerawat asas tu?

Pertamanya wajib ambil adalah GLA Complex. Dalam GLA complex ni ada minyak borage yang membantu menstabilkan hormone badan. Tau tak kenapa waktu period jerawat mudah keluar? Sebab waktu tu hormone dalam badan kita kucar kacir. Itu waktu period saja. Sepatutnya lepas period hormon kita kembali kepada normal tapi untuk sesetengah orang, hormon dia masih juga terganggu. So ambil GLA untuk selesaikan.

Yang kedua, wajib tingkatkan ketahanan kulit kita. Yang dah rosak dengan bahan kimia dari produk salah tadi kita kena betulkan semula. Wajib ambil vitamin C yang ada kandungan antioksidan untuk repair balik sel. Dan bagusnya, vitamin C ni jugak akan bantu kecutkan jerawat yang sedia ada.

Yang ketiga, perlu ambil antibiotic semulajadi untuk hapuskan jerawat sedia ada. Kalau jerawat kita bernanah, merah2, itu tanda bakteria dah bersarang. Apa2 yang diserang bakteria perlukan antibakteria untuk bunuh kuman tersebut. Jadi, Put cadangkan untuk ambil Garlic Complex.

Tiga vitamin dalaman ni adalah basic untuk hilangkan jerawat.

Sekiranya nak lebih pantas, boleh add on bermacam item lain yang ada fungsi khusus untuk detoks (buang toksin), skincare untuk bersihkan kulit dengan baik, protein untuk bina sel kulit baru yang cantic, antioksidan untuk hilangkan parut.. macam-macam.

Tapi untuk permulaan, perlu guna 3 item basic ni dulu.

Jangan tunggu lama-lama sebab semakin lama kita biarkan, kemungkinan untuk masalah jerawat jadi semakin teruk akan semakin tinggi.

Sekiranya berminat, boleh terus hubungi Put untuk dapatkan Set Basic Jerawat ini sekarang – pengeposan ke selurus Malaysia.

Pengedar Shaklee Subang

Sekiranya anda ingin beli produk menggunakan debit / kredit kad, boleh terus beli dari syarikat Shaklee dengan tekan link di bawah. Put akan dapat contact details anda selepas anda buat pembelian dan akan hubungi anda untuk guide cara makan yang betul.

Pengedar Shaklee Subang

Siapa saya?

Saya Putri. Saya dah membantu ratusan wanita yang inginkan kulit yang bebas cela jerawat. Dan berdasarkan pengalaman saya, masa kini hampir kebanyakan wanita ada masalah jerawat akibat salah guna produk.

Saya akan berikan cara makan khas untuk masalah jerawat buat semua customer yang membeli vitamin jerawat dari saya supaya dapat kesan yang paling baik dan semakin hampir dengan impian untuk dapatkan kulit yang sihat.

Jadi jangan tunggu lagi. Dapatkan Set Basic Jerawat anda, dan dapatkan dari Put tau! 🙂

 

whatsapp : http://tanyaputriblog.wasap.my
website : www.putrizulaikha.com
instagram : https://www.instagram.com/beauty_byputri/
fb : https://www.facebook.com/putrizulaikha.amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *