Produk Cerahkan Kulit Muka – Kesan Seawal Dua Minggu

Zaman sekarang ni, ramai juga yang taksub dengan nak cerah-cerah ni kan?

Sebab tu lambakan Produk Cerahkan Kulit Muka makin menjadi-jadi. Krim timbang kilo, bahan kimia berbahaya, semua pun kebanyakan kita lupa nak check dulu sebelum guna sebab dah terdesak.

Sepanjang Put berkawan dengan macam2 range umur ni, antara sebab utama orang cari produk untuk cerahkan kulit muka adalah

  • baru balik bercuti di tempat2 seperti pantai, atau camping yang terdedah pada matahari. So sunburn
  • baru habis hari sukan atau aktiviti lasak. Ini selalunya student – kulit sunburn, so nak cari produk yang boleh cerahkan semula wajah
  • orang yang dulu dia cerah, tapi makin lama makin gelap pulak rasanya, huhu

Tahu tak kenapa kulit kita makin lama nampak semakin “gelap”?

Kulit kita ni akan digantikan dengan sel kulit yang baru setiap 120 hari. Ini untuk dewasa. Kalau bayi pula, kulitnya berganti dengan lebih cepat. Put tak ingat berapa cepat tapi yang pasti, lebih cepat dari 120 hari kita dewasa tu.

Kulit baru tu sepatutnya adalah sel kulit yang fresh, baru, cantik dan licin.

Bila sel kulit baru cantik, of course kulit muka kita pun macam rejuvenated gitu.

So secara logik, setiap 120 hari, kita patutnya makin cantik, bukan makin kusam dan gelap 🙂

Masalahnya, semakin bertambah usia kita, semakin perlahan kadar penggantian kulit. Sepatutnya 120 dah ganti sel kulit, kita mungkin ambil lebih dari itu.

Dan masalah lagi, bila sel kulit baru kita tu tak cantik, tak fresh, sel nya pun ada rosak2 dan cacat2…

Sudahlah ganti pun lambat. Yang datang ganti pun tak sihat.

Macam mana nak flawless?

So untuk putihkan atau cerahkan muka, kita kena ambil produk yang

  1. Bantu sihatkan sel supaya sel kulit baru kita nanti cun; dan
  2. Bantu cepatkan kadar penggantian sel kulit tersebut

Nak tak nak, produk cerahkan kulit yang berkesan mesti ada elemen ni.

So nak tak gunakan 3 saja Produk Cerahkan Kulit Wajah yang kalau ikutkan testimoni seorang pengguna ni

..memang kulit jadi makin cerah dan licin… kulit jadi lembut…

 

Produk Cerahkan Kulit Muka

Dalam Set Cerahkan Kulit Muka Basic ni ada dua produk iaitu Vitamin C Sustained Release dan Energizing Soy Protein (ESP).

Apa istimewanya diorang ni?

Vitamin C Sustained Release ni, secara semulajadi akan bantu sintesis kolagen pada kulit. Kulit yang cukup kolagen akan lebih mudah digantikan.

Dan Vitamin C ni, bukan sebarang vitamin C ya. Dia ada teknologi sustained release yang akan lepaskan vitamin C secara berperingkat dalam badan supaya badan kita dapat serap dengan optimum. Memang ramai yang dah consume vitamin C ni dan vitamin C brand lain dan mengaku sendiri perbezaannya.

ESP pula adalah protein soya berkualiti yang fungsi utamanya adalah untuk hasilkan sel-sel kulit yang sihat.. Bila sel kulit sihat, bila sampai masa untuk kulit berganti tu, sel yang sihat tu yang akan perlahan2 menggantikan  kulit kita yang kusam dengan kulit yang cerah dan berseri.

Tapi kalau nak kesan yang lebih pantas dan extra, Put cadangkan anda terus saja tapau Set Cerahkan Kulit Muka Premium.

Apa yang ada dalam Set Cerahkan Kulit Muka Premium?

Dalam set premium ini ada Vitamin C, ESP dan tambahan satu lagi jenis vitamin, iaitu Vitamin E Complex.

Tahu tak apa manfaat vitamin E ni untuk kulit kita?

Vitamin E adalah antioksidan. Dia akan melindungi kulit kita dari pendedahan kepada sinaran UV yang menggelapkan kulit muka. Dan alang2 kita nak cerahkan kulit, why not protect sekali dari terus-menerus jadi gelap dek sinaran matahari, kan?

Apa Kelebihan Produk Cerahkan Kulit Muka ini?

Ada banyak kelebihan yang buatkan produk putihkan kulit yang paling berkesan ini jadi pilihan ramai. Antaranya;

  • Diluluskan oleh KKM, jadi anda tak perlu risau makan-makan ehhhhh rupanya beracun. Siap ada nombor MAL (nombor kelulusan dari KKM) jadi boleh telan tanpa was-was
  • Halal
  • Dijamin berkesan melalui testimoni ribuan pengguna, dan juga melalui kajian klinikal yang dijalankan.
  • Saya sendiri pun pakai! 🙂 Maksudnya, bukan sekadar jual produk saja tapi saya juga amalkan set premium ini setiap hari. Siapa tak mahu wajah yang cerah, halus dan licin, kan?

Sekiranya berminat, boleh whatsapp saya dengan tekan butang di bawah untuk buat pesanan.

Pengedar Shaklee Subang

Siapa saya?

Pembersih Muka Untuk Jerawat

Saya Putri. Saya berpengalaman membantu ratusan wanita yang mempunyai masalah kulit kusam, jeragat, jerawat dan lain-lain lagi masalah kulit untuk mula kembali berkeyakinan diri melalui rawatan dalaman menggunakan supplemen Shaklee.

Setiap pembelian dari Put, akan disertakan dengan panduan makan yang tailored khas dengan masalah kulit anda.

Not one skin is the same, maka penting untuk anda dapatkan produk anda dari pengedar sah yang akan berikan panduan makan yang betul dan berkesan. Jadi, sila hubungi saya segera ya untuk buat belian 🙂

 

Putri

whatsapp : http://tanyaputrivlog.wasap.my
website : https://www.putrizulaikha.com
instagram : https://www.instagram.com/beauty_byputri/
fb : https://www.facebook.com/putrizulaikha.amin

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *