Pengedar Shaklee Subang COD

Thank you for buying with us!

Hari ni Put sebagai Pengedar Shaklee Subang sempat belikan barang untuk customer yang nak COD products.

Pengedar Shaklee Subang COD

Pilihannya – vitamin C, omega guard, dan Youth Night Cream (Rich). Katanya nak repair kulit untuk raya.

So cecepat Put ke HQ Shaklee belikan produk dia supaya cecepat jugak dia dapat consume, dan cecepat la kulit bertukar menjadi flawless.

Untuk yang tak tahu, vitamin C ni penting untuk penghasilan kolagen semulajadi, mencerahkan dan menggebukan kulit. Ada cara makan yang best supaya badan kita dapat optimal daily allowance supaya kulit kita pun dapat cukup vitamin C untuk jadi flawless.

Omega guard pula asid lemak omega-3 untuk maintain kelembapan wajah. Customer ni beritahu wajahnya kalau berjerawat tu merah dan bengkak – jadi omega 3 yang anti-inflammatory akan kurangkan muka nampak “bengkak” dan merah.

Dan night cream Youth tu?

Ohhhh night cream rich ni khas untuk yang kulit kering tapi selalu duduk dalam aircond (like, don’t we all? Malaysia kan panasss) so it helps hydrate and moisturise our skin masa kita tidur.

Lagi special sebab ada kandungan shea butter dan jojoba yang help to deeply moisturise dan hydrates skin. So sambil kita tidur, sel sel akan terima nutrient dan renewal akan jadi lebih mudah dan smooth.

Bangun2 lembut gebuuu je kulit, dan nampak glowy.

Terima kasih dari kami Pengedar Shaklee Subang!

Hope you’re happy with the products

Untuk yang nak cuba juga produk Shaklee, boleh terus whatsapp Put sebagai your trusted Pengedar Shaklee Subang di contact di bawah ya. Best consultation just for you!

Whatsapp di sini

Follow on Facebook : Putri Zulaikha Amin

Instagram : beauty_byputri

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *