Cara Hilangkan Jerawat Dengan Cepat dan Selamat

Nak dengar tak pengalaman Put cari Cara Hilangkan Jerawat Dengan Cepat satu masa dulu?

Ya, walaupun sekarang muka dah macam ni, tapi pernah satu masa dulu kulit muka Put disinggah jerawat pasir yang banyak, kecik-kecik merah bertaburan atas dahi. Dari tak pernah ada masalah kulit, kepada kulit dahi serupa kertas pasir.

Stress sangatttt 😭😭

Akibatnya,

  • Put jadi segan dan malas keluar rumah. Orang ajak jumpa, Put beri alasan busy ke malas ke, apa2 lah asalkan tak perlu keluar
  • On occassion yang TERpaksa keluar, foundation setepek tebal Put tepek di dahi supaya jerawat tu “hilang” dari pandangan dan selfie, hoho

Memang macam ape lah, jerawat je pun tapiiiii at that time, jerawat tu adalah sangat membunuh self-esteem Put.

So untuk kawan2 atau pembaca yang sedang bertarung dengan masalah jerawat, I feel you. I honestly and totally do feel you.

So, hari ni Put nak berkongsi dengan produk yang Put guna untuk pastikan jerawat hilang once and for all, atau kalau datang pun (especially time2 nak period tu), dia cecepat la menghilang dari kulitku, gitew.

Sebelum, meh tengok video pendek ni dulu.

 

Cara Hilangkan Jerawat Dengan Cepat

Basically, nak hapuskan jerawat kene buat these three basic things:

  • cuci muka bersih2
  • detoks badan dari toksin yang jahat
  • tingkatkan imuniti kulit

Untuk tu, Put cadangkan tiga item di bawah untuk diambil:

  1. Gel Oil Cleanser Youth – di dalamnya ada anggur muscadine yang membersihkan kulit dengan lembut sehingga ke liang pori. Lepas cuci muka, muka akan rasa santat fresh dan lembut, tapi tak tegang sebab Youth cleanser tak strip away skin’s natural moisture. Bila pori bersih, kurang possibility nak ada jerawat sebab pori tersumbat dengan kotoran.
  2. Alfalfa complex – detox badan secara lembut dan menyeluruh
  3. Vitamin C – tingkatkan ketahanan kulit pada kotoran, kecutkan jerawat dengan cepat dan hasilkan kulit yang halus dan cerah semulajadi

Tiga basic item ni sangat perlu untuk dapatkan kulit yang cantik dan bebas jerawat.

Nah, siapa nak cuba?

Boleh terus beli dengan whatsapp Put di link ni.

Jom mulakan langkah bebas jerawat hari ni.

Siapa saya?

Saya Putri. Saya dah membantu ratusan wanita yang inginkan kulit yang bebas cela jerawat. Dan berdasarkan pengalaman saya, masa kini hampir kebanyakan wanita ada masalah jerawat akibat salah guna produk.

Saya akan berikan cara makan khas untuk masalah jerawat buat semua customer yang membeli vitamin jerawat dari saya supaya dapat kesan yang paling baik dan semakin hampir dengan impian untuk dapatkan kulit yang sihat.

Jadi jangan tunggu lagi. Dapatkan Set Jerawat anda, dan dapatkan dari Put tau! 🙂

 

whatsapp : http://tanyaputriblog.wasap.my
website : www.putrizulaikha.com
instagram : https://www.instagram.com/beauty_byputri/
fb : https://www.facebook.com/putrizulaikha.amin

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge