Cuba Bisnes Tanpa Modal 2018 ni Untuk Tambah Simpanan

Terkejut juga baca statistic ni. Hampir 80% rakyat Malaysia tak ada simpanan walau RM1000 pun? Biar betul?

Mula – mula Put terima statistics ni, Put tak percaya juga. Tinggi sangat.. Takkan lah?

Tapi kemudian kawan Put berikan petikan artikel ni. Boleh baca artikel penuh di sini. Sumber dari Bank Negara.. Boleh dipercayai lah kan? Bukan dari makcik bawang je..

Jadinya, zaman sekarang ni macam dah jatuh hukum wajib pulak cari pendapatan sampingan..

Put pun, dah hampir 3 tahun berkecimpung dalam bisnes. Online saja. Maklumlah Put kerja ofis, siang2 memang terpacak la dekat ofis tu tak boleh nak ke mana-mana.

Tapi waktu senggang, lunch hours, malam, atau weekends, memang free. Memang boleh sangat kalau nak berbisnes.

Tapi apa bisnes yang terbaik untuk kita pilih?

Yang pertamanya, mestilah modal rendah, atau tak perlu modal langsung. Ini penting sebab kita kan baru nak berjinak berniaga. Tak mahu lah ambil risiko keluarkan modal yang besar… start small, kata orang putih.

Yang kedua, produk apa yang nak kita jual? Tak boleh jual sembarangan produk. Produk mesti tak memudaratkan, memberi manfaat.. Tak mahulah pulak sambil kutip duit, kutip jugak dosa aniaya orang dengan produk tak bagus.

Yang ketiga, mudah atau susah nak buat?

Ha ini part penting.

Again, kita baru mula berniaga, nak yang tak begitu rumit.

So Put kongsikan dalam video ni satu bisnes yang menepati ciri2 kat atas. Jom tengok kejap.

Dah tengok? Itu lah bisnes yang Put sedang jalankan.

Modal permulaan yang super rendah tu pun dah berganda2 pulangannya dah. Dah balik modal 100x ganda kot, ke lebih?

So kalau anda pun sedang tercari-cari bisnes yang mudah untuk mula tambah simpanan, mari lah join Put.

Khas untuk yang mungkin baru first time nak cuba berniaga online, Put sediakan kursus 15 Days Biz Training secara percuma untuk ahli yang berdaftar.

15 hari ni, anda akan belajar tentang marketing, background syarikat, produk dan juga teknik2 yang proven untuk mula buat sales.

Antara kelas yang akan anda dapat sebaik sahaja mendaftar?

  • Teknik Marketing Langit
  • Teknik bina followers FB menggunakan LIVE FB
  • Teknik Skor Sales Instargram – the Future
  • Teknik Halimunan – bisnes berjalan 200% tanpa anda perlu sentiasa ada untuk pantau
  • Kelas produk yang detail
  • ..dan macam2 lagi
Kelas ni, kalau anda nak pergi hadiri sendiri di tempat lain adalah bernilai ribuan ringgit!

Tapi dengan daftar sebagai ahli dengan saya, anda dapat PERCUMA saja.

Detail lebih lanjut saya tuliskan dalam eBook di bawah, dan anda boleh minta eBook ni secara PERCUMA. Lepas baca, kalau rasa berminat boleh terus daftar, okay?

Boleh contact Put terus untuk dapatkan FREE ebook ni.

Putri
Founder, Cheetah Family
FB : Putri Zulaikha Amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge