Tasmania – Destinasi Percutian Idaman

Tahun 2018, Put dan suami serta anak-anak akan menjejakkan kaki di Tasmania dalam caravan, ameen!


Teringin sangat nak pergi Tassy ni sebab masa belajar dulu, ni la satu2nya tempat yang tak pernah jejak kaki kat Australia tu.

Rasa macam tak lengkap plak tak jejak hehe so paling teringin nak pegi, kat sini! Supaya bila pikir Aussie cam.. dah jejak semua haha

Nak justify kecantikan scenerynye, tengok dalam gambo je la dah tau fuh mesti akan cun la background selpie ku hohoho 🙂

Kalau ikutkan 4 kepala yang nak gi ni, cikai-cikai sekepala RM5000 jugak so.. RM20k? 

So target nak simpan 5% gaji hakiki dan xx% bonus Shaklee untuk Tabungan Percutian!

Jumpa awak 2018, Tasmania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge