Cegah dan Bantu Rawat Kanser dengan Vivix

Hari ni saya nak kongsikan salah satu suplemen Shaklee yang boleh membantu untuk merawat penyakit kanser iaitu Vivix.
Sebelum tu, sedikit pengenalan tentang kanser.

Kanser adalah penyakit yang sangat ditakuti oleh manusia.

Memang ramai yang sembuh dari kanser, tapi ramai juga yang menghembuskan nafas terakhir disebabkan kanser ini.

Apa itu kanser?

Mengikut statistik dari World Health Organization (WHO), kanser merupakan punca utama kematian di dunia dan statistik ini semakin meningkat hari demi hari.

Kanser terjadi bila adanya sel di dalam badan yang rosak dan “duplicate” diri sendiri di luar kawalan, seperti yang telah saya kongsikan dalam entri lepas berkenaan cara kanser boleh terjadi dalam badan.

Punca asalnya adalah sel-sel rosak yang membiak dan berkembang dalam badan, yang kemudiannya masuk ke dalam saluran darah dan “travel” ke kawasan badan yang lain.

Bagaimana Vivix Membantu Merawat KanserSalah satu kandungan premium Vivix adalahresveratrol, yang telah ada banyak kajian saintifik membuktikan peranannya dalam membantu mencegah dan merawat kanser.

Resveratrol membantu membetulkan sel-sel rosak yang menyebabkan kanser.

Sel-sel rosak yang telah dibetulkan ini akan kembali kepada proses semulajadi mereka untuk mati melalui proses apoptosis  dan menyebabkan kanser semakin berkurang dan akhirnya terhapus.

Vivix bukan dadah dan bebas dari sebarang bahan kimia.

Malahan, kajian dari Universiti Missouri pada tahun 2013 menemui bahawa kombinasiresveratrol (kandungan utama Vivix!) dan radioterapi mampu membunuh lebih banyak sel kanser berbanding terapi sahaja.

Ramai yang dah berjaya bebas sepenuhnya dari kanser  bersama Vivix dengan izin Allah, dan saya kongsikan beberapa testimoni:

Testimoni #1 – Vivix bantu tingkat kualiti hidup pesakit kanser
Testimoni Skin Cancer

Inn October of 2007 I was diagnosed with a Basel Cell carcinoma (skin cancer) on my left shin. The Dermatologist cut and scraped it out and asked to see me again in 6 months. In July of 2008 the lesion had not healed and appeared to be even larger. We scheduled a surgical procedure to remove the entire lesion including going as deep as needed and excising healthy skin all the way around (about the size of a quarter). In August I began using VIVIX. 4 weeks later, I went for the surgery and the cancer was essentially gone! I’ve been a dedicated Shaklee nutrition user for many years and VIVIX was the only difference in my supplement program. – Ann & Ed Mangelsen

Testimoni Breast Cancer

Kajian di University of Nebraska menunjukkan kaitan antara resveratrol dalam membantu meningkatkan penghasilan enzim yang membunuh estrogen merbahaya – salah satu penyebab kanser payudara.
Baca juga testimoni berkaitan kanser rahim dan Vivix di sini.
Anda berminat untuk mencuba Vivix?

Kanser adalah penyakit yang boleh merebak dengan cepat, dan kesannya akan lebih teruk sekiranya kanser telah merebak lebih banyak di badan jadi jangan tunggu lama!

Sebotol Vivix berharga RM 475 dan sebotol boleh tahan sehingga dua bulan. Penggunaan lebih awal boleh membantu merawat kanser dan elak kanser dari terus merebak atau berulang.

Belian 2 botol Vivix akan melayakkan anda untuk mendapatkan keahlian Shaklee percuma, dan dapat membuat belian lain dengan harga ahli dengan diskaun sehingga 30% dan juga bonus wang tunai.

Anda boleh beli dengan order terus dengan klik butang di bawah dan ikut sahaja arahannya (pihak Shaklee akan pos selepas menerima bayaran) atau boleh pesan melalui saya di 017-6021189.

Putri Zulaikha Amin
SID 917819
017-6021189


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge