Set Gout Shaklee Supaya Tak Lagi Terbaring Sakit Sendi

Sejak saya menulis tentang potensi Vivix untuk membantu kencing manis, ada yang menghubungi saya untuk tanya supplemen untuk Gout pula..Saya terangkan Vivix pun membantu mengatasi gout, tapi sesuai dengan ke-premium-annya, harganya pun agak tinggi.
Ramai juga yang mengadu tentang bajet tak mampu untuk membeli Vivix yang berharga premium (RM 503.50 termasuk GST), jadi hari ini saya ingin kongsikan tentang gabungan vitamin Shaklee lain yang juga merupakan set gout Shaklee alternative untuk mereka yang mungkin ingin mencuba pada harga lebih mampu milik.

Teruskan membaca sekiranya anda:

  • Mempunyai ibu bapa, adik beradik atau kawan-kawan yang mempunyai masalah gout dan ingin cuba membantu
  • Tak kisah melaburkan RM 100-200 dalam tempoh sebulan / dua bulan untuk memperbaiki kualiti gout pada orang tersayang
  • Menghidapi masalah gout sendiri dan dah muak berulang-alik ke klinik doctor untuk mendapatkan suntikan gout

Jom Fahami Apa Itu Gout Sebenarnya?

Gout ni sebenarnya adalah sejenis sakit sendi yang disebabkan oleh kandungan asid urik yang tinggi dalam badan. Asid urik berlebihan ni akan menyerang sendi-sendi umpama jarum-jarum halus yang mencucuk menyebabkan pesakit gout terasa seolah-olah disiram air sejuk dan sakit yang amat sangat.
Oleh kerana tumpuan serangan selalunya adalah sendi (buku lali, jari kaki, etc), pesakit gout akan mengalami kesakitan yang amat untuk bergerak, solat dan sebagainya.
Anda mungkin diserang gout sekiranya mempunyai tanda-tanda berikut:
  • Sakit yang tiba-tiba pada sendi
  • Sendi membengkak tanpa sebab
  • Sendi sakit apabila disentuh dan warna menjadi kemerah-merahan
  • Demam

Set Gout Shaklee Alternatif

Selain Vivix yang mempunyai antioksidan yang sangat tinggi dan terbukti efektif mengurangkan masalah gout, set gout Shaklee alternatif ini pun boleh membantu mengurangkan paras asid urik dalam badan (punca utama gout):
Alfalfa Complex
Membantu menyingkirkan toksin dalam badan secara halus. Salah satu penyebab asid urik terkumpul is because badan tak boleh keluarkan toksik badan dengan berkesan, so alfalfa complex inshaAllah membantu in this area.
Omega Guard
DHA dan EPA (asid lemak) daripada minyak ikan dalam Omega Guard membantu mengurangkan keradangan. So bayangkan bila pesakit gout mula diserang gout, sendi-sendi akan membengkak dan menyebabkan kesakitan yang teramat. Omega Guard membantu mengurangkan bengkak dari menjadi semakin teruk, dan pemakanan berterusan inshaAllah boleh mengelakkan bengkak dari berulang lagi.
Performance Drink

Performance drink adalah minuman elektrolit tidak bergas yang membantu mengekalkan tahap hidrasi badan. Penting untuk pesakit gout kekalkan hidrasi badan kerana badan yang kekurangan air akan menyebabkan kepekatan asid urik meningkat dan menyebabkan serangan gout. Performance drink membantu kekalkan kandungan air dalam badan supaya ini tidak berlaku.

Bagaimana Nak Dapatkan Set Gout Ini Sekarang Tanpa Perlu Hubungi Siapa-Siapa?


Mudah sahaja. Seperti yang saya ceritakan dalam artikel yang lalu “Beli Produk Shaklee Tanpa Melalui Agent”, anda boleh terus membeli produk Vivix atau Set Gout di sini.
Jika anda ingin cuba Vivix, klik butang dibawah untuk dapatkannya sekarang.

Sekiranya anda mempunyai masalah budget tapi masih hendak cuba supplemen gout, boleh beli Set Gout Shaklee alternatif di bawah. Harga set alternatif ini hanyalah RM288.59 termasuk GST. Hampir separuh harga dari Vivix!
Sekiranya anda masih ingin bertanya berkenaan produk dan sebagainya sebelum membeli, anda dialu-alukan untuk menghubungi saya di 017-6021189 untuk bantuan.

Jangan tunggu lama-lama sehingga keadaan gout orang tersayang semakin teruk! Tak salah mencuba hari ini.


Nama : Putri Zulaikha

Phone / Text Message / Whatsapp : 017-6021189
Facebook Page : Add Sihat on Saudagar Untamu dan private PM

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge