Month: June 2014

One Paragraph Monday #2

Buat ‘goal’ untuk lebih tenang dan tidak ‘reactive’ setiap hari conciously, so kalaupun satu-satu masa kita gagal dan ter’react’ over, tak perlu salahkan diri lebih-lebih dan boleh bagitahu diri sendiri – it’s okay, you gotta take it one day at a time.

8 Life Lessons

Hari ini adalah hari memotivasikan diri. Salah satu bahan bacaan kegemaran saya adalah bahan bacaan berunsurkan motivasi. Saya perasan, jika lama tak refleksi diri, jiwa terasa macam kacau semacam lepas tu mula lah nak meroyan. Sebab tu agaknya disarankan baca Al-Quran dengan kerap, kalau boleh setiap hari, sebab walaupun tak faham apa yang dibaca, bunyi …

8 Life Lessons Read More »

5 Pengalaman Bisnes Shaklee Online Yang Menyenangkan Hati

Salam readers sekalian! Semoga hari anda produktif dan aktif dan ceria selalu dengan vitamin B Complex, hehe…kalau belum cuba, mesti mahu cuba tau, boleh godek-godek blog ni atau kalau nak senang, PM langsung ok.. Dah beberapa bulan serius dengan bisnes Shaklee – ada beberapa pengalaman yang menyenangkan hati, and as always, perkara yang menyenangkan hati …

5 Pengalaman Bisnes Shaklee Online Yang Menyenangkan Hati Read More »

Halang Kolesterol Bahaya dengan Phytocol-ST Shaklee – Produk Terbaru Paling Hangat

Semoga hari Sabtu anda dipenuhi dengan aktiviti-aktiviti yang ceria 🙂 Satu produk Shaklee yang diwar-warkan dapat membantu ramai orang dah keluar awal bulan Jun hari tu, dilancarkan sekalian masa National Conference Shaklee (yang saya tak berkesempatan nak pergi, cuma sempat baca live updates je kat Facebook – Nampak macam best!).. Tak lain tak bukan – …

Halang Kolesterol Bahaya dengan Phytocol-ST Shaklee – Produk Terbaru Paling Hangat Read More »

My Labour Experience Part 3 : You Can Suffer at Home?

The hospital, that morning, was not too crowded. Probably because Hubs & I were amongst the first to arrive, at around 8:30 am. Told the nurse at the reception counter about my apparently ‘mini’ contraction – and was a bit puzzled by the calmness in acknowledging. Okay Puan…Puan duduk dulu, nanti nurse panggil buat test …

My Labour Experience Part 3 : You Can Suffer at Home? Read More »

Kongsi Suplemen untuk Ibu Kurus dan Anak Cerdas

Rasa macam penting untuk tahu kepentingan satu-satu produk yang kita consume supaya bila produk dah habis, penyakit “M” nak sambung tak menguasai hati (mungkin akan datang jugak, tapi tak menguasai akal yang membuat keputusan). Baru sahaja sudah order Omega Guard untuk diri sendiri. Terus beli 2 botol, sebab makan max dose so hanya tahan 1.5 …

Kongsi Suplemen untuk Ibu Kurus dan Anak Cerdas Read More »